div.meta-author { display:none; }

Barn & Familje fotograf i Kristianstad

Jag fångar era minnesvärda ögonblick och stunder på bild. Med lekar och frågor guidar jag er genom fotoupplevelsen för att locka fram just er personlighet. Äkta leenden och äkta känslor från riktiga upplevelser!

Efter fotograferingen skapar jag minnesvärda konstverk för ditt hem – för att stunden ska kunna återupplevas om och om igen. Bilderna kommer varje dag att påminna dig om hur mycket du älskar dina nära och kära och hur roligt ni hade under fotograferingen.

En fotografering hos Fotograf Annika Nyberg innebär en helhetsupplevelse – från första kontakten, genom upplevelsen med fotograferingen och bildvisningen samt slutligen era beställda produkter levererade i fina paket. Nästan alla mina kunder återkommer om och om igen för att dokumentera när barnen växer och det är fantastiskt att som fotograf få äran att följa dem.

Familjefotograferingar görs gärna utomhus för att skapa naturliga avslappnade bilder. Jag har flera olika miljöer i närheten att välja på, men om du själv har ett favoritställe kommer jag gärna dit. Kristianstad, Österlen, Åhus, Hässleholm, Hörby, Bromölla , Sölvesborg, Lund  – jag reser inom hela Skåne för att skapa minnen för er.

I studion fotograferar jag gärna och där har jag massor med fin rekvisita och mycket kläder att låna.

Jag hoppas att ni väljer just mig som fotograf för att föreviga era minnen!

Gilla mig gärna på Facebook eller följ mig på Instagram för att få uppdateringar!

”Vi har vid flera tillfällen fotograferats av Annika och det är alltid en upplevelse. Annika skapar inte bara vackra bilder, utan hon får en att njuta av stunden och att känna sig lugn och harmonisk. Vår familjefotografering var fylld av skratt, hemligheter och samtal som fördjupade vår redan djupa relation. Bilderna är en gåva och vi njuter av dem varje dag och minns tillbaka till dagen då de togs.”
Anni

greeting_dialog_display="hide"