div.meta-author { display:none; }

Boudoir fotografering

Vill du boosta dig själv med vackra bilder eller vill du ge din partner bilder i tex Morgongåva? I min ljusa studio guidar jag dig för att skapa vackra sensuella bilder. 

Så här kan en session se ut

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er. .

efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då satt samman ett urval av era bilder i ett fint bildspel. Jag visar då alla fina produkter som finns att välja på och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt. Efter bildvisningen laddas era bilder upp i ett onlinegalleri där ni har en vecka på er att göra er beställning. Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.
Fotograf Annika Nyberg Barnfotograf Familjefotograf Kristianstad

Vad kostar det?

Priset för en Boudoirfotografering är 900 kr.

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns Laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"