div.meta-author { display:none; }

Nyföddfotografering – bevara livets mirakel!

Ett barns födelse kommer att för alltid förändra ditt liv. Från den dagen kommer ingenting längre att vara som innan. Känslorna åker berg och dalbana och du kan spendera timmar med att bara betrakta och snusa på ditt lilla mirakel. Men om bara ett par veckor, kommer din baby inte längre att vara så liten och bräcklig i dina armar, de är bara så här små en kort stund.

Som professionell och utbildad nyföddfotograf har jag kunskapen och erfarenheten att ta väl hand om din baby och skapa magiska bilder!

“Herregud Annika! Tårarna bara sprutar! Vilka fantastiska bilder och filmer! Vi vill ha ALLT🤩😍 Du är fantastisk💕⁠”

Pegah Torabi

Naturliga bilder med äkta känsla

För att skapa en naturlig och äkta känsla i bilderna guidar er genom fotosessionenmed hjälp frågor och uppmaningar för att väcka den kärleksfulla varma känslan mellan förälder och deras lilla nyfödda bebis.

Fotosessionen blir en fin upplevelse med ett lugn och en värme som du för alltid kommer minnas med hjälp av dessa bilder.

Gravidfotografering-Kristianstad-Agnes-Fotograf-Annika-Nyberg

”Vi har varit på fotografering hos Annika med båda våra flickor, lika nöjd båda gångerna! Jag som inte känner mig så trygg framför kameran blev ändå bekväm och det hela kändes väldigt naturligt och lättsamt. Bilderna blev i sin tur genuina och äkta”

Sara Jönsson

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

"Vi är väldigt nöjda med våra stunder hos Annika där vi gjort en gravidfotografering och en nyfödd! Kände mig bekväm med hennes professionella guidning och fina klänningar hon har att låna ut när jag gjorde gravidfotograferingen. Andra gången var ju vår lilla guldklimp i fokus och det är fantastiska bilder vi har att titta tillbaka på och minnas hur den tiden var! Hur liten och go han var, för känslan kommer verkligen fram i bilderna. Kan varmt rekommendera vidare detta till andra! "

Linnea W

När ska jag boka?

Man rekommenderar att göra nyföddfotografering under de första 2 veckorna efter att babyn är född om du vill ha sovande poserade bilder.

Den här första tiden sover den lilla mycket och fotograferingen går lättare. Den lilla ligger ofta i samma position som den har gjort i magen vilket gör att jag kan skapa bilder som visar på hur ny och liten den lilla är. Redan efter två veckor kan bebisen hålla sig vaken längre och rätar och sträcker på ben och rygg.

För att vara säker på att få en tid behöver ni boka en preliminär tid på bf+7 redan under den sista trimestern av graviditeten. Sedan korrigerar vi eventuellt tiden så att den passar med när er lilla bebis väljer att komma ut.

.

Helt klart den bästa fotografen vi varit hos. Hon fångar magiska ögonblick och går verkligen in med allt för att få till den där speciella bilden som berör! Vi gjorde en nyfödd fotografering tillsammans med syskonet. Vi kommer återkomma för att göra 1 års fotografi o familjefoto. Rekommenderar verkligen!!

Ann-Louise

Vill du vänta tills bebisen är lite äldre och mer vaken går det också bra.

Det blir då mer fokus på interaktion med föräldrar och syskon. Kanske somnar bebisen en stund och då kan man få några poserade bilder om man vill. Läs mer här

Med en god stämning och fantastisk yrkesproffessionalism blev vi varmt välkomnade och omhändertagna både som gravida och nyblivna föräldrar. Annika har en enormt bra hand med bebisar och ett öga för att fånga rätt ögonblick. Man känner sig helt enkelt trygg med att både stå framför kameran och att lämna bort sin skatt för att fotograferas. Hon sprudlar av idéer och därför ser vi så fram emot att få komma tillbaka när våran son närmar sig året för att föreviga flera stunder tillsammans

Lisa & Adam

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er, vilka färger, typ av rekvisita mm. Allt för att bilderna sedan ska passa in i ert hemma och ge er glädje för lång tid framöver.

Studion

 

I min ljusa hemtrevliga studio är ni välkomna att sitta med vid fotograferingen eller så kan ni koppla av en stund i sköna fåtöljer i ett angränsande rum.

Det finns en kaffemaskin, vatten och lite fikabröd för att fylla på energi under sessionen som oftast varar i 2-3 timmar.

Hur går fotograferingen till

Vad kostar det

Priset för en Nyfödd fotosession är 1500 kr. Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen

Paketpris Gravid & Nyfödd

Läs mer om Gravidfotografering HÄR

 

Efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Följ mig gärna och se fler bilderpå Instagram och Facebook

greeting_dialog_display="hide"