div.meta-author { display:none; }

Bröllopsfotograf

Nu är äntligen dagen bokad för ert bröllop och en av de första sakerna som bör ordnas är att hitta en Bröllopsfotograf! Att hitta en fotograf som passar just er och er stil kräver lite efterforskning och något som är väldigt viktigt för att minnena från er dag ska tala till er i många år framåt. Det är även viktigt att det klickar mellan er och er fotograf för att ni ska kunna slappna av och njuta av er dag.

Vad kan då jag erbjuda er?

Jag har lätt för att möta nya människor och att få folk att slappna av framför kameran. Vare sig det är dig och din partner , faster Greta eller den busiga sonen så möter jag dem på den nivån som behövs. Min stil är mer dokumentär än uppställt poserat och mina bilder är naturliga i både färg stil. Vill ni ha mörka murriga bilder eller skira bilder med rosa fluff är jag inte rätt fotograf för er – inte heller om ni endast önskar uppställda poserade bilder. Vill ni däremot ha naturliga bilder med äkta känsla – bilder där ni kommer att känna igen er själva i – då är jag er bröllopsfotograf!

 

 

Vare sig ni önskar er bilder från hela er dag eller endast en kortare porträttsession kan jag skapa minnen för er som för alltid kommer att kännas i hjärtat. Hör av dig och berätta lite om er och ert bröllop så kan vi hitta ett paket som passar.

Film

Önskar ni få ännu mer känsla i minnena från ert bröllop så erbjuder jag även film. Lite film är alltid inkluderat i paketen men önskar du mer avancerad film för att dokumentera så gör jag även det.

greeting_dialog_display="hide"