Livets mirakel – en gravidfotografering!

I 9 månader bär du ett mirakel i din kropp – det är en fantastisk resa och en härlig period i livet något att minnas för resten av livet!

För att att bevara och minnas det vackra i graviditeten – ta chansen att föreviga magen med en gravidfotografering.

Med en god stämning och fantastisk yrkesproffessionalism blev vi varmt välkomnade och omhändertagna både som gravida och nyblivna föräldrar. Annika har e ett öga för att fånga rätt ögonblick. Hon sprudlar av idéer och därför ser vi så fram emot att få komma tillbaka för att föreviga flera stunder tillsammans!

Lisa & Adam

När är den bästa tidpunkten?

Man vill ha en stor, välformad mage utan att resten av kroppen har dragit på sig för mycket vätska eller extrakilon. Det varierar från person till person när man tycker att magen är som finast, det är också mycket olika hur snabbt och hur mycket magen växer under graviditeten. Den optimala tidpunkten att göra en gravidfotografering är ofta runt vecka 28-35. Det är individuellt vad man själv gillar och jag välkomnar er i just den veckan som ni känner er vackrast i.

Låt inte stretchmärken eller liknande hindra er från att göra en gravidfotografering! Med hjälp av ljussättning kan man dölja mycket och jag retuscherar alltid bilderna och har inga problem med att ta bort sådant ni inte är nöjda med.

Före fotograferingen

När man bokat en gravidfotografering fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er, vilka färger, typ av rekvisita mm. Allt för att bilderna sedan ska passa in i ert hemma och ge er glädje för lång tid framöver.

Hur går fotograferingen till?

Det är fantastiskt att föreviga hela familjen tillsammans och syskon får gärna följa med.

Jag har ett stort urval av klänningar, sjalar, kimonos, hårband och kransar för att du ska känna dig extra vacker.

När vädret tillåter tar jag gärna bilderna både inomhus och vid en närliggande vacker plats utomhus.

Det finns massor av klänningar i olika storlekar, modeller och färger – allt för att just du ska känna dig fin och framhäva din mage på bästa sätt. Här kan du se ett litet urval av klänningarna som finns att låna. Det enda ni behöver tänka på är smink och hår.

Till vänster kan du bläddra och se några av klänningarna som finns att låna.

Det finns även kläder att låna till partnern och eventuella medföljande syskon.

 

 

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

Fotograferingen sker i min ljusa studio.

Det finns massor av olika rekvisita att låna – både fina kläder och leksaker. Mycket av kläderna och hårbanden är handgjorda och ”one of a kind”.

Vi hinner med flera ombyten och olika bakgrunder och ”setups” beroende på hur medgörligt barnet är med ombyten.

Naturligtvis får gärna syskon vara med och vi tar då både syskonbilder och separata bilder på syskonet om tid finns. Jag rekommenderar att även mamma och pappa ska  vara med på bilderna och detta görs under lekfulla former.

.

Efter fotograferingen

 

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Vad kostar det

Priset för en Gravidsession är 900 kr. Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns Laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen.

Följ mig gärna och se fler bilderpå Instagram och Facebook

greeting_dialog_display="hide"