div.meta-author { display:none; }

Hundfotografering

Vem kan vara med?

Man kan fokusera på bara de fyrbenta men jag rekommenderar att även ta några bilder tillsammans med familjen.

Varför inte  ta med med mor eller farföräldrarna och syskonen med familjer och göra en flergenerations fotografering?

Så här kan en session se ut

Studiofotografering

Om man önskar finns det även möjlighet att göra fotograferingen i studio. Detta passar säsrkilt bra för mindra hundar eller valpar men även katter.

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era hundar och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då satt samman ett urval av era bilder i ett fint bildspel.

Jag visar då alla fina produkter som finns att välja på och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Efter bildvisningen laddas era bilder upp i ett onlinegalleri där ni har en vecka på er att göra er beställning.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Fotograf Annika Nyberg Barnfotograf Familjefotograf Kristianstad

Vad kostar det?

Priset för en Hundfotografering är 900 kr.

Under oktober till april har jag ett speciellt bra erbjudande om fokus ligger på hund med ett paketpris på 4995 kr för fotografering och 10 st 20*25 laminerade bilder i en fin Box (normalpris 8400 kr).

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns Laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"