div.meta-author { display:none; }

Barnfotografering i studio

Just Nu!

Halva priset på fotosessionen

3-4 månader

När babyn är ca 3-4 månader brukar de kunna lyfta huvudet stadigt och kan sitta med stöd. Jag har mycket rekvisita i form av korgar och små sängar som kan ge mycket variation i bilderna. Både till pojkar och flickor har jag fina handgjorda kläder att låna och det finns fina kransar och hårband till de små flickorna. Detta är en perfekt ålder för att göra en barnfotografering! Barnen börjar söka kontakt och har oftast nära till leenden och skratt.

6-9 månader

Vid 6-9 månader sitter de oftast utan stöd och kan ibland stå med stöd.

Det finns fin rekvisita som gammaldags bilar, dockor och bollar för att sysselsätta barnet och för att ge det där lilla extra på bilderna.

Även i denna åldern finns massor med kläder att låna både till pojkar och flickor.

9-13 månader

När ditt barn blivit 9-13 månader börjar de oftast gå utan stöd. Tiden från att de går till att de börjar sprida är oftast kort och det gäller att passa på när de fortfarande håller sig på en och samma plats mer än 2 sekunder…

Det finns gammaldags stolar, trähästar och mycket annat  för att få barnet att stanna upp en stund och skapa magiska bilder!

Äldre barn

Naturligtvis fotograferar jag gärna lite äldre barn i studion.

Jag tar lite mer arrangerade porträtt och har fina gammaldags kläder i olika storlekar till både pojkar och flickor.

Sedan tar vi även mer naturliga lekfulla bilder och både syskon och föräldrar är välkomna att vara med på bilderna

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

Annika är en väldigt skicklig och proffsig fotograf som lade ner mycket tid på att få våra barn att trivas under fotograferingen, vilket märktes på de fina bilderna vi fick. Vi är så nöjda med våra bilder och tavlor som vi beställt och kommer att njuta av dem resten av livet. Rekommenderas starkt!

Malin

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era personligheter och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

Vi är så nöjda med bilderna! En väldigt envis och svårflörtad son som inte ville vara med bild men Annika lyckades så bra! Annika är en fotograf som verkligen fångar ögonblick. Vi fick så många fina bilder och även många olika bilder då det finns massor av olika rekvisita så som badbalja, säng och bilar. Vi kan verkligen rekommendera Annika till alla som vill ha en fotograf som tar bilder som inte känns “till gjorda”. En fotograf som erbjuder bra service och många olika alternativ för beställning av dina bilder.

Maria

Hur går fotograferingen till? 

Fotograferingen sker i min ljusa studio.

Det finns massor av olika rekvisita att låna – både fina kläder och leksaker. Mycket av kläderna och hårbanden är handgjorda och “one of a kind”.

Vi hinner med flera ombyten och olika bakgrunder och “setups” beroende på hur medgörligt barnet är med ombyten.

Naturligtvis får gärna syskon vara med och vi tar då både syskonbilder och separata bilder på syskonet om tid finns. Även mamma och pappa ska gärna vara med på bilderna och detta görs under lekfulla former.

Fotografering av våra två barn blev perfekt! Avslappnad stämning med väldigt bra resultat på bilderna! Mycket nöjda!

Madeleine

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

Vilka underbara bilder! Du kan verkligen fånga varje stund precis som den är och precis som vi själva är.

Att fota hos dig är en dag att minnas!

Josefin

Vad kostar det

Priset för en Studio fotosession är 900 kr. Under februari till april får du halva priset på fotosessionen!!!

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. 

 Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

 Det finns Laminerade tavlor, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

 De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

 

Efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Följ mig gärna och se fler bilderpå Instagram och Facebook

greeting_dialog_display="hide"