Bebisfotografering

Även med en äldre bebis kan man fånga känslan av nyfödd. Dock kan man inte garantera att bebisen somnar och det brukar vara svårare att få bebisen att krypa ihop utan de har blivit lite stelare och oftast fått betydligt mera hull vilket också är jättemysigt att dokumentera! Upp till 2-3 månader är denna typ av fotografering möjlig.

Fokus ligger på mycket interaktion mellan bebis och föräldrar. Det blir mestadels vakenbilder men om bebisen vill somna blir det även lite naturligare sovbilder

”Vi är väldigt nöjda med våra stunder hos Annika där vi gjort en gravidfotografering och en nyfödd! Kände mig bekväm med hennes professionella guidning och fina klänningar hon har att låna ut när jag gjorde gravidfotograferingen. Andra gången var ju vår lilla guldklimp i fokus och det är fantastiska bilder vi har att titta tillbaka på och minnas hur den tiden var! Hur liten och go han var, för känslan kommer verkligen fram i bilderna. Kan varmt rekommendera vidare detta till andra! ”

Linnea W

När ska jag boka?

Det bästa är att boka nyföddfotograferingen redan under graviditeten oavsett om du vill ha poserade sovande bilder eller lite äldre bebisbider.

 

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er, vilka färger, typ av rekvisita mm. Allt för att bilderna sedan ska passa in i ert hemma och ge er glädje för lång tid framöver.

Studion

Fotograferingen sker i min ljusa studio.

Det finns massor av olika rekvisita att låna – både fina kläder och leksaker. Mycket av kläderna och hårbanden är handgjorda och ”one of a kind”.

Vi hinner med flera ombyten och olika bakgrunder och ”setups” beroende på hur medgörligt barnet är med ombyten.

Naturligtvis får gärna syskon vara med och vi tar då både syskonbilder och separata bilder på syskonet om tid finns. Jag rekommenderar att även mamma och pappa ska  vara med på bilderna och detta görs under lekfulla former.

.

Hur går fotograferingen till

Efter fotograferingen

.

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

 

Vad kostar det

Priset för en Nyfödd fotosession är 1495 kr. Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen

greeting_dialog_display="hide"