div.meta-author { display:none; }

Bebisfotografering

Även med en äldre bebis kan man fånga känslan av nyfödd. Dock kan man inte garantera att bebisen somnar och det brukar vara svårare att få bebisen att krypa ihop då de har blivit lite stelare och oftast fått betydligt mera hull vilket också är jättemysigt att dokumentera! Upp till 2-3 månader är denna typ av bebisfotografering möjlig.

Fokus ligger på mycket interaktion mellan bebis och föräldrar. Det blir mestadels vakenbilder men om bebisen vill somna blir det även lite naturligare sovbilder.

"Vi är väldigt nöjda med våra stunder hos Annika där vi gjort en gravidfotografering och en nyfödd! Kände mig bekväm med hennes professionella guidning och fina klänningar hon har att låna ut när jag gjorde gravidfotograferingen. Andra gången var ju vår lilla guldklimp i fokus och det är fantastiska bilder vi har att titta tillbaka på och minnas hur den tiden var! Hur liten och go han var, för känslan kommer verkligen fram i bilderna. Kan varmt rekommendera vidare detta till andra! "

Linnea W

Studion

 

I min ljusa hemtrevliga studio är ni välkomna att sitta med vid fotograferingen eller så kan ni koppla av en stund i sköna fåtöljer i ett angränsande rum.

Det finns en kaffemaskin, vatten och lite fikabröd för att fylla på energi under sessionen som oftast varar i 2-3 timmar.

Hur går fotograferingen till

Vad kostar det

Priset för en Nyfödd fotosession är 1500 kr. Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar. De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen

Paketpris Gravid & Nyfödd

Läs mer om Gravidfotografering HÄR

 

Efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Följ mig gärna och se fler bilderpå Instagram och Facebook

greeting_dialog_display="hide"