Barn & Familjefotografering

Vill du föreviga din familj på ett naturligt sätt under lekfulla former?

Tycker du att det är jobbigt att stå framför kameran och känner dig obekväm med det?

Då har du hamnat rätt!

En rolig och kärleksfylld upptäcksfärd med lekar, bus och mys – med en kamera som fångar allt – kramarna, fnittret och skrattet.

Annika har fotat mig och min familj vid flertalet tillfällen och jag har varje gång förundrats över hur hon lyckas få en 1 åring att vara glad, en stressad mamma att vara avspänd och en lite lätt obekväm pappa att bjuda på sig själv men som sagt hon lyckas alltid förmedla en känsla av kärlek och samhörighet i sina bilder.
Hanna

Vem kan vara med?

Hela familjen med  barn eller singelföräldern med barn.

Små barn / tonårsbarn /vuxna barn – eller varför inte tillsammans med er bästa vän hunden.

Varför inte  ta med med mor eller farföräldrarna och syskonen med familjer och göra en flergenerations fotografering?

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era personligheter och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Vad kostar det?

Priset för en Familjesession är 900 kr.

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns Laminerade tavlor, Artplates, vikalbum och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"