div.meta-author { display:none; }

Cakesmash/Smash the Cake

När ditt barn fyller ett år är det perfekt att föreviga detta med en Cakesmash fotosession. En fotografering fylld med lek och bus som resulterar i härliga bilder på denna milstolpe i ditt barns liv.

Hur går det till?

Vi börjar sessionen med vanliga porträttbilder under lek och bus. Det finns massor med fin rekvisita som gör sig bra på bild och som sysselsätter barnet.

Tårtan

Efter ca 30 minuters fotografering plockas  ballongerna och tårtan fram och barnet får kladda så mycket (eller lite) de vill. 

Tårtan görs av min duktiga lokala konditor JL’s Cafe och Bageri och kan fås i valfri färg enligt tema. Tårtan kan även anpassas efter eventuella allergier.

Det är ofta första gången barnet provar att äta något som tårta och det är därför bra att låta barnet testa hemma innan fotograferingen – gärna påhejad av applåder.

Mjölkbad

Som avslutning får barnet plaska i ett mjölkbad vilket nästan alla barn älskar. Har man inte fått härliga skratt innan dess så kommer de garanterat då!

Kläder

Ni kan välja att ta med egna kläder eller låna i min stora utlåningsgarderob, Om ni väljer att ta med egna kläder brukar jag rekommendera att man håller sig till pasteller och ljusa kläder. 

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era personligheter och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

.

Hur går fotograferingen till? 

Fotograferingen sker i min ljusa studio.

Det finns massor av olika rekvisita att låna – både fina kläder,bleksaker. Mycket av kläderna och hårbanden är handgjorda och “one of a kind”.

Vi hinner med flera ombyten och olika bakgrunder och “setups” beroende på hur medgörligt barnet är med ombyten.

Naturligtvis får gärna syskon vara med och vi tar då både syskonbilder och separata bilder på syskonet om tid finns. Jag rekommenderar att även mamma och pappa ska  vara med på bilderna och detta görs under lekfulla former.

Efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då satt samman ett urval av era bilder i ett fint bildspel.

Jag visar då alla fina produkter som finns att välja på och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Efter bildvisningen laddas era bilder upp i ett onlinegalleri där ni har en vecka på er att göra er beställning.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Fotograf Annika Nyberg Barnfotograf Familjefotograf Kristianstad

Vad kostar det

Priset för en Cakesmash fotosession är 1300 kr.

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, tårta och ballonger, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns Laminerade tavlor, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"