div.meta-author { display:none; }

Generations fotografering

Farmor, farfar, mormor, morfar, syskon, kusiner, barn, barnbarn – alla ska vara med på bild!  Bilder tillsammans blir en skatt som kommer att uppskattas i många generationer framöver. Att samla flera generationer för en generationsfotografering blir en fantastisk upplevelse. 

Under lekfulla former samlar jag olika konstellationer för gruppfoton och tar även enskilda bilder på alla familjer.

Ni får en upplevelse att minnas länge och när ni ser tillbaks på bilderna så finns minnet av känslorna och hur roligt ni hade kvar.

 

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

Såå fina foton vi fick vid generationsfotograferingen! Annika lyckades verkligen få till foton i alla olika konstellationer som blev riktigt bra. Skickligt gjort och dessutom hade vi en rolig timme tillsammans med mycket skratt under fotograferingen.

Nu gläds vi åt den fina fotoboken.

Jag kan verkligen rekommendera Annika som fotograf och även tipsa om att ge bort en fotografering som present.

För mig var detta den bästa födelsedagspresenten.

Margareta

Så här kan en Generationsfotografering se ut

”Vi har vid flera tillfällen fotograferats av Annika och det är alltid en upplevelse. Annika skapar inte bara vackra bilder, utan hon får en att njuta av stunden och att känna sig lugn och harmonisk. Vår familjefotografering var fylld av skratt, hemligheter och samtal som fördjupade vår redan djupa relation. Bilderna är en gåva och vi njuter av dem varje dag och minns tillbaka till dagen då de togs.” 
Anni

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era personligheter och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

Boka Nu

Skicka en förfrågan för mer information

efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då satt samman ett urval av era bilder i ett fint bildspel.

Jag visar då alla fina produkter som finns att välja på och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Efter bildvisningen laddas era bilder upp i ett onlinegalleri där ni har en vecka på er att göra er beställning.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Fotograf Annika Nyberg Barnfotograf Familjefotograf Kristianstad

Vad kostar det?

Priset för en Generations session är 900 kr.

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns laminerade tavlor, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"